bio Búzafűlé kapszula ár és rendelés

Nem jó helyen jár, ha csodát vár!

A búzafű, a búzafűlé nem csodaszer, hisz csodák csak belülről jöhetnek, kívülről inkább fontos segítséget, támogatást kapunk. Azt azonban a tapasztalatok alapján bátran állítjuk, hogy egy nagy hatóerejű, sokrétű hatással megajándékozó segítségről van szó, ami köszönhető:

bio és nyers, feldolgozatlan táplálék, nincs benne semmilyen, az emberi szervezetre káros hatóanyag, mesterséges tartósítószer, színezék, stb.;
– a természet alkotta, természetesen tökéletes harmónia és egyensúly van beltartalmában;
– magas klorofill- és beltartalmával feltölt és méregtelenít / tisztít, segítve a szervezet regeneráló, öngyógyító, egyensúlyteremtő folyamatait;
tönköly, mely különösen kedvező élettani hatásait a népi hagyományokon túl kutatások is bizonyítják;
– a búzafűlé hatásai 60 éves tapasztalaton és tudományos kutatások sokaságával megerősített. nyíl

További információk a búzafűlé hatása menüpont alatt olvashatóak.nyíl

"tisztít, regenerál, táplál, véd"
Tekintse meg Liofilizált Bio Búzafűlé por Kapszula árainkat, akciós csomagjainkat és állandó kedvezményeinket!

Prémium Minőség - Elérhető áron

Liofilizált (fagyasztva szárított) Bio Búzafűlé por Kapszulában

Mi a liofilizált búzafűlé kapszula?
A szárazjeges villám gyorsfagyasztott kipréselt búzafűlé liofilizált, azaz vákuum alatt -40C-on fagyasztva szárított, maximális beltartalmú változata.
Mikor ajánljuk és mikor nem?
Ez egy kényelmi termék, mivel a gyorsfagyasztott búzafűlé változat olcsóbb. Ezt viszont könnyebb szállítani, tárolni és fogyasztani, nem kell kiolvasztani, nem érzi az ízét sem. A beltartalma ugyanúgy maximális mint a gyorsfagyasztott változatnak.

Búzafűpor, gyorsfagyasztott búzafűlé vagy liofilizált búzafűlé por kapszula – melyiket válasszam?
További részleteket a Gy.I.K-ban talál –>

Próba csomag  –  “csak megkóstolom”
1 doboz NőtBio Liofilizált Búzafűlé por Kapszula ára 11200Ft
60 kapszula
(3,4 kapszula felel meg 1 gyorsfagyasztott kockának)

+ Meglepetés**

+ 9+1 akció >>> a 10. csomag ajándék
+ -10% / -20% törzsvásárlói program

Közepes kúra  –  “eredményt akarok”
2 doboz NőtBio Liofilizált Búzafűlé por Kapszula ára 20400Ft
2×60 kapszula
(3,4 kapszula felel meg 1 gyorsfagyasztott kockának)

– 2000Ft kedvezmény (eredeti ár 22400Ft)
+ Meglepetés**

+ 9+1 akció >>> a 10. csomag ajándék
+ -10% / -20% törzsvásárlói program

Szuper kúra  –  “ez simán rámfér”
3 doboz NőtBio Liofilizált Búzafűlé por Kapszula ára 29700Ft
3×60 kapszula
(3,4 kapszula felel meg 1 gyorsfagyasztott kockának)

– 3900Ft kedvezmény (eredeti ár 33600Ft)
+ Meglepetés**

+ 9+1 akció >>> a 10. csomag ajándék
+ -10% / -20% törzsvásárlói program

MegaPack  akciós bőségcsomag – “ez megéri nekem”
4 doboz NőtBio Liofilizált Búzafűlé por Kapszula ára 37800Ft
4×60 kapszula
(3,4 kapszula felel meg 1 gyorsfagyasztott kockának)

– 7000Ft kedvezmény (eredeti ár 44800Ft)
+ AJÁNDÉK 1 doboz (!) Búzafűlé kapszula*
+ AJÁNDÉK szőlőmagőrlemény / búzafűpor / mustármag*** (csak kiszállítással)
+ INGYENES országos kiszállítás
+ Meglepetés**

+ 9+1 akció >>> a 10. csomag ajándék
+ -10% / -20% törzsvásárlói program

1 csomag Prémium Liofilizált nemesítetlen őstönköly kézműves bio búzafűlé kapszuladoboz 13gramm/60kapszula +/-10%.

Feltöltést és Tisztulást testébe, javulást EGÉSZségébe a Búzafű és Árpafű erejével!
Úton

Liofilizált búzafűlé por kapszula használati útmutató:

– A búzafűlé gluténmentes (a fű még nem tartalmaz glutént), bio minősítésű, nemesítetlen őstönkölybúzából készül odafigyeléssel, szárazjeges gyorsfagyasztási technológiát követően fagyasztva szárítva vákuum alatt (liofilizálva, mint pl. az űrhajósok ételei; így minden beltartalom megmarad), prémium kézműves vegán termék, 12 év tapasztalattal.
– Egy doboz liofilizált búzafűlé kapszula 60 kapszulát tartalmaz, a búzafűlé kapszula fogyasztása: javasolt naponta 4 kapszulát bevinni kúraszerűen, 3-6 hétig, negyed- vagy félévente, reggel éhgyomorra fél órával étkezés előtt. (Kezdetben 1-2 napig 2 kapszula, majd 1-2 napig 4 kapszula, aztán mehet napi 7 kapszula vagy több – 3,4 kapszula felel meg 1 gyorsfagyasztott búzafűlé kockának. Akár kapszulaként lenyelve, akár a kapszula tartalmát kinyitva pohárba téve vízzel felhigítva.)
– A búzafűlé kúra alatt ügyelj a megfelelő mennyiségű, tiszta víz bevitelre.
– A búzafűlé nem gyógyszer, és nem pótolja a vegyes étrendet, hanem azt kiegészíti. Gyermekek csak felnőtt felügyelet mellett fogyaszthatják.
– Különösen ajánlott a búzafűlé fogyasztása: betegség esetén az orvosi kezelések hatékony kiegészítése; hatékony méregtelenítés; megelőző testtámogatás; testsúlyszabályozás, immunerősítés, közérzetjavítás.

Kívánjuk, hogy legyen egészséges, kihívások idején kitartó, óvja és gondozza testét és lelkét, nevessen gyakran, legyen vidám!

Liofilizált Búzafűlé kapszula

Termékünket kedvező áron megvásárolhatja értékesítési pontjainkon (ld. alább vagy Viszonteladók menüpont) illetve vásárlási szándékával kereshet telefonon, emailben vagy könnyedén megvásárolhatja búzafűlé webáruházunkban.

"Ismerje meg Ön is az ősi Egyiptom, a jógikus India, Sumer és az esszénusok bölcsességét, mely szerint a búza egyetemes hordozója az életnek!"

hogy elsőként tudjam meg mikor juthatok egy csomag búzafűléhez ingyen

5 ok, hogy a mi búzafűlénket válassza:


 • Egyedülállóan
  az országban egy Erdélyben megőrzött vegyszermentesen termelt nemesítetlen őstönköly magból (“ahogy az Isten megteremtette” – mondja egy tönköly-fanatikus barátom) készítjük a bio búzafűlét és bio árpamagból az árpafűlét (hisz hogyan is lehetne mindegy milyen a mag amiből készítjük?) nyíl

 • Szárazjeges gyorsfagyasztásos
  technológiával – a gyorsaságának köszönhetően – maximálisan megőrzi a búzafűlé és árpafűlé a beltartalmát (a versenytársak többségével szemben, a sima nagyon lassú fagyasztásos, vagy akár a 60-90 perces sokkoló fagyasztógépes technológiához képest!); a búzafűlé kapszulához a Liofilizálás (fagyasztva szárítás) ezt követően történik meg és készül a búzafűlé kapszula nyíl

 • Nyári-téli termesztési technológiánknak
  köszönhetően mindig a lehető legfrissebb búzafűlét kapja, méghozzá a test számára mindenkor legmegfelelőbb (nyáron a kint nevelt, télen a bent nevelt) fagyasztott búzafűlét és árpafűlét veheted magadhoz: késő tavasztól késő őszig a nap fényével és erejével neveljük a búzafüvet és árpafüvet, míg a téli időszakban a tavaszi-nyári körülményeket, a természetes ritmust kontrolláltan utánozva (tehát pl. a versenytársak többségével ellentétben nem 24 órában lámpázva, hanem az éjszakai sötét pihenőidőszakot a növénynek biztosítva) készítjük Pi vízzel locsolt búzafűlé és árpafűlé termékünket.

 • 14 éves tapasztalattal (2010 óta)
  , kézműves előállítóként, a terméket a saját családunk számára is készítve folyamatosan a maximális minőséget tartjuk szem előtt, mely nyomonkövethető és megtekinthető bárki számára; a 12 év alatt több mint 10.000 eladott búzafűlé és árpafűlé során egyetlen panasz sem érkezett termékünkre, és rengeteg elégedett és rendszeres vásárlónk mellett igazi magyar hírességek és közszereplők is rendszeresen fogyasztották és elismerően nyilatkoztak búzafűből és árpafűből készült termékeinkről.
 • Ha minden kedvezményünket, állandó akciónkat, csomagunkat figyelembe veszi, talán a legkedvezőbb áron juthat megbízható és minőségi búzafűből és árpafűből készített búzafűporhoz, fagyasztott búzafűléhez, liofilizált búzafűlé kapszulához és árpafűléhez (- az egyik legjobb minőségű búzafűléhez és árpafűléhez). nyíl
búzafű termesztők
Jó egészséget! Halas Dávid ----&---- Hárs Péter