A búzafűpor

Búzafűpor

A búzafűpor a búzafű szárított és aprított változata. Biokontroll által ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, tartósítószert nem tartalmaz.

Néhány értékes tápanyaga mellett rosttartalma ami magas, ami hatékonyan tisztítja a beleket, ám erre sokkal jobb megoldások is vannak. Hatása nem fogható a gyorsfagyasztott búzafűléhez, mivel szárítása és kivont víztartalma jelentősen gyengíti a beltartalmát, ám fontos előnye a rosttartalma, ami viszont a gyorsfagyasztott változatban nincs meg, ezen kívül rostossága miatt kevésbé szívódik fel, igazából nem túl jó kiegészítője a gyorsfagyasztott változatnak, nem javasoljuk vásárlását és fogyasztását.

Ha valaki mégis ragaszkodik hozzá: egy kúra időtartama ideális esetben 3-6 hét, javasolt napi 1 teáskanál folyadékba vagy joghurtba keverve. Célszerű fogyasztása alatt ügyelni a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Száraz, napfénytől védett helyen kell tárolni. Orvosi kezelések alatt állók kérjék ki orvosuk véleményét. A 90g kiszerelés kb. egy hónapra elegendő. Összetevői: 100% búzafű. Fogyasztói ára: 1490Ft/90g zacskó.

Miért célszerű egy kúra erejéig a búzafűlé mellett búzafűport fogyasztani?
A tönkölybúza-csíra-fűből a lét kipréseljük, mivel egyrészt a rostokat az emberi szervezet nem képes megemészteni, másrészt pedig fű formában körülményes (és nehéz is lenne) elegendő mennyiséget belőle bevinni. A rostok azonban lepucolják a bélfalakat, így a vérünkön, a bőrünkön (gyakorlatilag az egész szervezetünkön) túl a bélfalak is tisztításban részesülnek, ám ezt a búzafűpornál hatékonyabb módokon is megoldhatjuk.

A termék adatlaphoz klikk ide!

Ép testben ép lélek!

hogy elsőként tudjam meg mikor juthatok egy csomag búzafűléhez ingyen