A búzafűpor

Búzafűpor

A búzafűpor a búzafű szárított és aprított változata. Biokontroll által ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, tartósítószert nem tartalmaz.

Számos értékes tápanyaga mellett rosttartalma is magas, ami hatékonyan tisztítja a beleket. Hatása azonban nem fogható a gyorsfagyasztott búzafűléhez, mivel szárítása és kivont víztartalma jelentősen gyengíti a beltartalmát, ám fontos előnye a rosttartalma, ami viszont a gyorsfagyasztott változatban nincs meg, ezen kívül rostossága másképp szívódik fel, így jó kiegészítője a gyorsfagyasztott változatnak!

Egy kúra időtartama ideális esetben 3-6 hét, javasolt napi 1 teáskanál folyadékba vagy joghurtba keverve. Célszerű fogyasztása alatt ügyelni a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Száraz, napfénytől védett helyen kell tárolni. Ajánlott 6 éves kortól minden korosztálynak megelőzés és a szervezet támogatása céljából. Orvosi kezelések alatt állók kérjék ki orvosuk véleményét. A 90g kiszerelés kb. egy hónapra elegendő. Összetevői: 100% búzafű. Fogyasztói ára: 890Ft/90g zacskó.

Miért célszerű egy kúra erejéig a búzafűlé mellett búzafűport fogyasztani?
A tönkölybúza-csíra-fűből a lét kipréseljük, mivel egyrészt a rostokat az emberi szervezet nem képes megemészteni, másrészt pedig fű formában körülményes (és nehéz is lenne) elegendő mennyiséget belőle bevinni. A rostok azonban lepucolják a bélfalakat, így a vérünkön, a bőrünkön (gyakorlatilag az egész szervezetünkön) túl a bélfalak is tisztításban részesülnek. E mellett egy más jellegű forrásból származó nyers tápanyagbombához jut a szervezet.

A termék adatlaphoz klikk ide!

Ép testben ép lélek!

hogy elsőként tudjam meg mikor juthatok egy csomag búzafűléhez ingyen