Tiszta Test – Tiszta Tudat

A mustármag

Sokan az egyik legegyszerűbb és mégis meglepően hatékony méregtelenítési kúrának tartják.

A fehér mustármag a régi népi gyógyászat (és az ún kolostori gyógyászat) gyakran használt anyaga. Emésztetlenül halad át a szervezeten, de közben kioldódnak a felületén lévő anyagok, melyek külsőleg és belsőleg is segítenek. Általános hatása, hogy a szervezet anyagcseréjét természetes úton szabályozza, antibakteriális, valamint a bélrendszerben a lerakódásokat eltávolítja, így az egész szervezetet és a vért is tisztítja. Hatékonyan véd az érelmeszesedés ellen, serkenti a vérkeringést, tisztítja az érrendszert, csökkenti a véralvadást, a vérrögképződést, trombózis megelőzésére alkalmas természetes anyag. Természetesen a méregtelenítésen felül több jótékony hatása is van a kúrának: segít székrekedés, aranyér, felfúvódások, gyomorégés, máj- és epebetegségek, gyomorbetegségek, anyagcserezavarok, köszvény, reuma, isiász, bőrelváltozások (ekcéma, pattanások), agyi leépültség, vérkeringési zavarok elhárításában, illetve megelőzésében.

Egy kúra időtartama ideális esetben 6 hét, és évente 2-3x érdemes lefolytatni. Éhgyomorra, rágás nélkül lenyelünk egy púpos teáskanálnyi mustármagot egy (lehetőleg kettő) nagy pohár vízzel naponta kétszer, reggel és este. A kúra alatt javasoljuk napi legalább 2,5-3 liter víz elfogyasztását, hogy a méreganyagok távozását segítsük.

mustármag

Előfordulhat az első napokban hasmenés, illetve hogy a kúra alatt jobban zsírosodik a haja és bőre. Ha nagyon mérgezett a szervezete, a tisztulási folyamat lehet kellemetlen, ugyanis hasonló folyamatok játszódnak le mint amikor hirtelen telítődik méreganyagokkal a szervezet, csak visszafelé. Előfordulhat fáradékonység, növekvő alvásszükséglet, fejfájás, stb. A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás jelentősen csökkenti a kellemetlenségeket.

Miért célszerű egy kúra erejéig a búzafűlé mellett mustármagot fogyasztani?
A tönkölybúza-csíra-fűből a lét kipréseljük, mivel egyrészt a rostokat az emberi szervezet nem képes megemészteni, másrészt pedig fű formában körülményes (és nehéz is lenne) elegendő mennyiséget belőle bevinni. Az emésztetlen rostok azonban a mustármaghoz hasonlóan alaposan lepucolják a bélfalakat, így a vérünkön, a bőrünkön (gyakorlatilag az egész szervezetünkön) túl a bélfalak is hatékony tisztításban részesülnek. Azt a tapasztaltabbaknak azt hiszem azért nem szükséges mondani, hogy a búzafűlé az egyik leghatékonyabb és legintenzívebb méregtelenítést biztosítja, rostok nélkül is…

mustarmag

A test a lélek temploma!

Az egészség a legszebb ajándék! Ajándékutalvány kapható – elektronikus formában is!

hogy elsőként tudjam meg mikor juthatok egy csomag búzafűléhez ingyen