Kékszőlőmag-őrlemény

A kékszőlőmag-őrlemény

szőlőmag-őrlemény

Bio Portugieser, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc és Merlot kékszőlőből készült magőrlemény. A mag teljes olajtartalmát tartalmazza, Biokontroll által ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, tartósítószert nem tartalmaz.

Manapság egyre több táplálékkiegészítőben található valamely magnak az őrleménye (és a legtöbben a szőlőmag őrleménye), mivel rájöttek hogy a magok értékes tartalmára és igen jó hatására, amit számos kutatással alátámasztottak. Persze idő közben az is kiderült, hogy sok eldugott kultúrában a magfogyasztást nem feledték el, sőt, központi helyet foglal el a táplálkozásban.
Rengeted értékes tápanyaga mellett rosttartalma is magas, ami hatékonyan tisztítja a beleket. Könnyen felszívódik, általánosságban segíti a szervezet védekező és öngyógyító funkcióit. Érvédő hatású, nagy és hatékony antioxidáns-tartalmú. A szőlőmagról gyakran hallani, hogy fantasztikus eredményeket mutat rákos betegségek esetén.

Egy kúra időtartama ideális esetben 6 hét, javasolt napi 1 teáskanál folyadékba vagy joghurtba keverve. Célszerű fogyasztása alatt ügyelni a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Száraz, napfénytől védett helyen kell tárolni. Ajánlott 6 éves kortól minden korosztálynak megelőzés és a szervezet támogatása céljából. Orvosi kezelések alatt állók kérjék ki orvosuk véleményét. A 100g kiszerelés kb. egy hónapra elegendő. Ősszetevői: 90% kékszőlőmag, 10% kékszőlőhéj. Fogyasztói ára: 1200Ft/100g zacskó.

Miért célszerű egy kúra erejéig a búzafűlé mellett szőlőmag-őrleményt fogyasztani?
A tönkölybúza-csíra-fűből a lét kipréseljük, mivel egyrészt a rostokat az emberi szervezet nem képes megemészteni, másrészt pedig fű formában körülményes (és nehéz is lenne) elegendő mennyiséget belőle bevinni. A rostok azonban lepucolják a bélfalakat, így a vérünkön, a bőrünkön (gyakorlatilag az egész szervezetünkön) túl a bélfalak is tisztításban részesülnek. E mellett egy más forrásból származó nyers tápanyagbombához jut a szervezet. Érdemes lehet búzafűkúra szüneteltetése alatt őrleményt fogyasztani.

A termék adatlaphoz klikk ide!

szőlőmag őrlemény

hogy elsőként tudjam meg mikor juthatok egy csomag búzafűléhez ingyen