A búzafűlé hatása

Milyen hatása van a búzafűlének, mire jó a búzafűlé?

A frissen csírázó tönkölybúza levének kipréselésével nyert búzafűlé több, mint 100 természetes összetevőt tartalmaz, köztük minden ismert ásványi anyagot, az összes esszenciális aminosavat, valamint A, C, E, F, H, K, B vitaminokat és enzimeket is. Antioxidáns hatású.

Milyen esetekben előnyös a búzafűlé hatása? Mikor nem javasolt fogyasztani?

A bio búzafülé minden esetben előnyös, nem ismertek káros mellékhatásai. Általában javasolt fogyasztani, hiszen erősíti az immunrendszert, energikusabbá és egészségesebbé teszi a szervezetet. Mivel kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, nincs gyógyszer összeférhetetlenség, így betegség esetén különösen javasolt a búzafűlé ivása.

  • Fogyasztható megelőzés jelleggel, hogy a szervezet minél ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.
  • Betegség esetén kiemelten javasolt fogyasztani a gyógyulási folyamat támogatása érdekében.
  • A búzafűlé hatásai közé tartozik a méregtelenítő hatás is, így méregtelenítő- és fogyókúrákhoz egyaránt ideális.
  • Akkor is hasznos, ha szeretné teherbírását, sportteljesítményét növelni, szeretné csökkenteni fáradékonyságát.
  • A búzafűlé sejtregenerációs hatása révén lassítható az öregedési folyamat, valamint ugyanezen hatása miatt külsőleg alkalmazva segíti a bőr megfiatalítását, a sebgyógyulást és több bőrbetegségre is kedvezően hat.
  • …és még sok más esetben is hasznos, hatékony segítség.

A búzafűlé egyénre kifejtett hatása mindig a szervezet állapotától függ, hiszen másként fog reagálni egy hosszú betegség után lábadozó fogyasztó, mint egy egészséges sportember szervezete. A különbségek leginkább abban nyilvánulnak meg, hogy az eredmény mennyi idő elteltével jelentkezik érezhetően: általában napi 2 búzafűlé kocka fogyasztása mellett már két hét után érezhető a hatás.

Súlyos betegségi állapotokban ajánlott beöntésként való használata, így közvetlen a bélbe jutva igen intenzíven és hatékonyan fejti ki hatását.

hogy elsőként tudjam meg mikor juthatok egy csomag búzafűléhez ingyen