Friss Bio Búzafű rendelés

"tisztít, regenerál, táplál, véd"

Nem jó helyen jár, ha csodát vár!

A búzafű, a búzafűlé nem csodaszer, hisz csodák csak belülről jöhetnek, kívülről inkább fontos segítséget, támogatást kapunk. Azt azonban a tapasztalatok alapján bátran állítjuk, hogy egy nagy hatóerejű, sokrétű hatással megajándékozó segítségről van szó, ami köszönhető:

bio és nyers, feldolgozatlan táplálék, nincs benne semmilyen, az emberi szervezetre káros hatóanyag, mesterséges tartósítószer, színezék, stb.;
– a természet alkotta, természetesen tökéletes harmónia és egyensúly van beltartalmában;
– magas klorofill- és beltartalmával feltölt és méregtelenít / tisztít, segítve a szervezet regeneráló, öngyógyító, egyensúlyteremtő folyamatait;
tönköly, mely különösen kedvező élettani hatásait a népi hagyományokon túl kutatások is bizonyítják;
– a búzafűlé hatásai 60 éves tapasztalaton és tudományos kutatások sokaságával megerősített. nyíl

További információk a búzafűlé hatása menüpont alatt olvashatóak.nyíl

Frissen vágott nemesítetlen őstönköly tanúsított bio búzafű ára

Prémium Minőség - Elérhető áron

Mindig is úgy gondoltam, különleges dolog az, hogy Bólyban van ez az egész búzafű story. Használjuk ezt most itt ki azzal, hogy helyben pillanatok alatt beszerezhetjük a friss búzafüvet, szinte bármikor!

Ehhez kétség sem fér: ha frissen préseled a búzafüvet és azonnal fogyasztod a búzafűlét, annál jobb nincs – ezt már 2010-ben is kiírtuk a weblapunkra. Persze sokszor nem igazán vagy nehezen van erre lehetőség, de most mindent megadunk, hogy ezt megtehesd – és préselhet az egész család 1-2 héten keresztül!

Íme: frissen vágott nemesítetlen őstönköly bio búzafű vásárlás + présgép bérlési lehetőség

Egy csomag 100g, melynek ára 1250Ft

Szükséges mennyiség kb. 400g/hét, első napokban kevesebb (kb 15ml) majd növelve (akár 60ml-ig vagy tovább), fiatalabb szervezetek indíthatnak többel

Javasolt kúra időtartam 3 vagy 6 hét (optimálisan)

Főként személyes átvétellel, illetve egyelőre csak Bóly és 30km körzetben szervezzük meg a kiszállítást, a későbbiekben futárral is fogjuk küldeni.

Az előrendelés kb 2 hét múlva készül el biztosan, de az adott aktuális folyamatos termesztésünk készletétől függően gyakran azonnal vagy pár napon belül is ki tudunk szolgálni.

Búzafűprés bérlési lehetőségek

3 féle lassú fordulatú hidegprés bérelhető, mely gyümölcspréselésre is alkalmas. Könnyű szerelés, könnyű tisztítás.

A minimális bérlési idő 1 hét, a darabszám, hogy hány hétre kéri. 3 hét felett 20%, 6 hét felett 40% kedvezmény.

Feltöltést és Tisztulást testébe, javulást EGÉSZségébe a Búzafű és Árpafű erejével!
Úton

Frissen préselt búzafű használati útmutató:

– A búzafű gluténmentes (a fű még nem tartalmaz glutént), bio minősítésű, nemesítetlen őstönkölybúzából készül, prémium kézműves vegán termék, 14 év tapasztalattal.
– a búzafűből frissen préselt léfogyasztása: kúraszerűen, 3-6 hétig, negyed- vagy félévente, reggel éhgyomorra fél órával étkezés előtt, kb egy marék füvet kipréselve,  kezdetben 1-2 napig kb 15ml-et, majd további 2-3 napig 30ml-et, aztán mehet napi 45-60ml vagy több
– A búzafűlé kúra alatt ügyelj a megfelelő mennyiségű, tiszta víz bevitelre.
– A búzafűlé nem gyógyszer, és nem pótolja a vegyes étrendet, hanem azt kiegészíti. Gyermekek csak felnőtt felügyelet mellett fogyaszthatják.
– Különösen ajánlott a búzafűlé fogyasztása: betegség esetén az orvosi kezelések hatékony kiegészítése; hatékony méregtelenítés; megelőző testtámogatás; testsúlyszabályozás, immunerősítés, közérzetjavítás.

Kívánjuk, hogy legyen egészséges, kihívások idején kitartó, óvja és gondozza testét és lelkét, nevessen gyakran, legyen vidám!

Éreztesse törődését alkalmazottjaival, és örüljön a megnövekedett teljesítményüknek!

Bóly és környékén Kiszállás + Helyszínen friss préselés minimum 5 főtől!

Részletek: Helyszíni préselés vállalkozásoknak Bólyban >>>>>

5 ok, hogy a mi búzafűlénket válassza:


 • Egyedülállóan
  az országban egy Erdélyben megőrzött vegyszermentesen termelt nemesítetlen őstönköly magból (“ahogy az Isten megteremtette” – mondja egy tönköly-fanatikus barátom) készítjük a bio búzafűlét és bio árpamagból az árpafűlét (hisz hogyan is lehetne mindegy milyen a mag amiből készítjük?) nyíl

 • Szárazjeges gyorsfagyasztásos
  technológiával – a gyorsaságának köszönhetően – maximálisan megőrzi a búzafűlé és árpafűlé a beltartalmát (a versenytársak többségével szemben, a sima nagyon lassú fagyasztásos, vagy akár a 60-90 perces sokkoló fagyasztógépes technológiához képest!); a búzafűlé kapszulához a Liofilizálás (fagyasztva szárítás) ezt követően történik meg és készül a búzafűlé kapszula nyíl

 • Nyári-téli termesztési technológiánknak
  köszönhetően mindig a lehető legfrissebb búzafűlét kapja, méghozzá a test számára mindenkor legmegfelelőbb (nyáron a kint nevelt, télen a bent nevelt) fagyasztott búzafűlét és árpafűlét veheted magadhoz: késő tavasztól késő őszig a nap fényével és erejével neveljük a búzafüvet és árpafüvet, míg a téli időszakban a tavaszi-nyári körülményeket, a természetes ritmust kontrolláltan utánozva (tehát pl. a versenytársak többségével ellentétben nem 24 órában lámpázva, hanem az éjszakai sötét pihenőidőszakot a növénynek biztosítva) készítjük Pi vízzel locsolt búzafűlé és árpafűlé termékünket.

 • 14 éves tapasztalattal (2010 óta)
  , kézműves előállítóként, a terméket a saját családunk számára is készítve folyamatosan a maximális minőséget tartjuk szem előtt, mely nyomonkövethető és megtekinthető bárki számára; a 12 év alatt több mint 10.000 eladott búzafűlé és árpafűlé során egyetlen panasz sem érkezett termékünkre, és rengeteg elégedett és rendszeres vásárlónk mellett igazi magyar hírességek és közszereplők is rendszeresen fogyasztották és elismerően nyilatkoztak búzafűből és árpafűből készült termékeinkről.
 • Ha minden kedvezményünket, állandó akciónkat, csomagunkat figyelembe veszi, talán a legkedvezőbb áron juthat megbízható és minőségi búzafűből és árpafűből készített búzafűporhoz, fagyasztott búzafűléhez, liofilizált búzafűlé kapszulához és árpafűléhez (- az egyik legjobb minőségű búzafűléhez és árpafűléhez). nyíl
búzafű termesztők
Jó egészséget! Halas Dávid ----&---- Hárs Péter