Akció!

NőtBio Liofilizált Búzafűlé Kapszula MegaPack

Original price was: 44800 Ft.Current price is: 37800 Ft.

akciós bőségcsomag – “ez megéri nekem” – 4+1 doboz Prémium (gyorsfagyasztott kockából) liofilizált nemesítetlen őstönköly kézműves bio búzafűlé por kapszulában 4x60db.
+ AJÁNDÉK 1 doboz (!) liofilizált Búzafűlé por kapszula 60db
+ AJÁNDÉK szőlőmagőrlemény / búzafűpor / mustármag*** (csak kiszállítással)
+ INGYENES országos kiszállítás
+ Meglepetés

(6 kapszula felel meg 2 kocka gyorsfagyasztottnak.)

A liofilizált búzafűlé por kapszulában a gyorsfagyasztott változat beltartalmával egyenértékűen kiváló búzafűlé termék (a hasonlóan profi minőségű friss búzafű frissen préselése után),
melyet utóbbit már 2010 óta készítünk, és elsőként bio tanúsított Magyarországon. Vegán és gluténmentes a búzafű, profi üzemben előállított kézműves termék. 200% minőség garanciával!

Életszikra Nőtbio Búzafűlé – Búzafűlében első!

*

Leírás

A liofilizált búzafűlé por kapszulában a gyorsfagyasztott változat beltartalmával egyenértékűen kiváló búzafűlé termék (a hasonlóan profi minőségű friss búzafű frissen préselése után a legjobb),

melyet utóbbit már 2010 óta készítünk, és elsőként bio tanúsított Magyarországon. Vegán és gluténmentes a búzafű, profi üzemben előállított kézműves termék. 200% minőség garanciával!

A búzafűlé kapszula fogyasztása, tárolása, szállítása jóval egyszerűbb, ám arányaiban költségesebb mint a gyorsfagyasztott változat, így ez – mondhatni – egy kényelmi változat, aki teheti válassza a gyorsfagyasztott búzafűlét inkább.

A búzafűlé hatásairól több helyen is olvashatsz az oldalunkon, a legfontosabb hármas véleményünk szerint a megelőzés, tápanyagfeltöltés, méregtelenítés.

Ezt a megapack búzafűlé por kapszula csomagot annak ajánljuk, aki bátran nem riad vissza egy testhelyreállító ütős, akár 6 hetes kúrától, megelőzési célból vagy az egészségi állapotának javítása céljából, esetleg több fő részére vásárol (barátokkal vagy családdal fogják fogyasztani).

1 doboz Prémium liofilizált nemesítetlen őstönköly kézműves bio búzafűlé por kapszulában 60db található.

“Akciós bőségcsomag” – a 4+1 dobozos “megapack” liofilizált búzafűlé port 5×60 kapszulában tartalmaz, javasolt fogyasztása kb. 3 napig napi 3 kapszula, aztán pedig legalább 6 kapszula elsősorban reggelente éhgyomorra.

Ajándékként a plusz egy doboz jár, és egy további ajándék is választható kiszállítással történő rendelés esetén (mustármag / szőlőmag-őrlemény / búzafűpor)!

Akik már rendeltek tőlünk, tudják, hogy a megrendelés mellé járó meglepetés sem marad el!

Minden vásárló automatikusan a partnerprogramban megjelölt feltételek mellett jogosult a 10% vagy 20% kedvezményre, illetve 9 termék vásárlása után 1 termék ajándékba jár!

Életszikra Nőtbio Búzafűlé – Búzafűlében első!