Akció!

NőtBio Liofilizált Búzafűlé Kapszula Szuper kúra

Original price was: 33600 Ft.Current price is: 29700 Ft.

“Ez simán rámfér” – 3 doboz Prémium (gyorsfagyasztott kockából) liofilizált nemesítetlen őstönköly kézműves bio búzafűlé kapszula 3x60db.
+ Meglepetés ajándék

(6 kapszula felel meg 2 kocka gyorsfagyasztottnak.)

A liofilizált búzafűlé por kapszulában a gyorsfagyasztott változat beltartalmával egyenértékűen kiváló búzafűlé termék (a hasonlóan profi minőségű friss búzafű frissen préselése után),
melyet utóbbit már 2010 óta készítünk, és elsőként bio tanúsított Magyarországon. Vegán és gluténmentes a búzafű, profi üzemben előállított kézműves termék. 200% minőség garanciával!

Életszikra Nőtbio Búzafűlé – Búzafűlében első!

Leírás

A liofilizált búzafűlé por kapszulában a gyorsfagyasztott változat beltartalmával egyenértékűen kiváló búzafűlé termék (a hasonlóan profi minőségű friss búzafű frissen préselése után), melyet utóbbit már 2010 óta készítünk, és elsőként bio tanúsított Magyarországon. Vegán és gluténmentes a búzafű, profi üzemben előállított kézműves termék. 200% minőség garanciával!

A búzafűlé kapszula fogyasztása, tárolása, szállítása jóval egyszerűbb, ám arányaiban költségesebb mint a gyorsfagyasztott változat, így ez – mondhatni – egy kényelmi változat, aki teheti válassza a gyorsfagyasztott búzafűlét inkább.

A búzafűlé hatásairól több helyen is olvashatsz az oldalunkon, a legfontosabb hármas véleményünk szerint a megelőzés, tápanyagfeltöltés, méregtelenítés.

Ezt a Szuper kúra csomagot annak ajánljuk, aki ütősebb búzafűlé kúrát szeretne kapszulás változatban, vagy az egészségi állapota szükségessé teszi, hogy hatékonyabb mennyiségű búzafűlével táplálja a testét.

1 doboz Prémium liofilizált nemesítetlen őstönköly kézműves bio búzafűlé por kapszulában 60db található.

“Ez simán rámfér” – a 3 csomagos “szuper kúra csomag” liofilizált búzafűlé port 3×60 kapszulában tartalmaz, javasolt fogyasztása kb. 3 napig napi 3 kapszula, aztán pedig legalább 6 kapszula elsősorban reggelente éhgyomorra.

Akik már rendeltek tőlünk, tudják, hogy a megrendelés mellé járó meglepetés sem marad el!

Minden vásárló automatikusan a partnerprogramban megjelölt feltételek mellett jogosult a 10% vagy 20% kedvezményre, illetve 9 termék vásárlása után 1 termék ajándékba jár!

Életszikra Nőtbio Búzafűlé – Búzafűlében első!