bio Búzafű por 90g

1490 Ft

A búzafűpor a búzafű szárított és aprított változata. A legrosszabb búzafű termék, már nem gyártjuk és értékesítjük, és mi a kezdetektől korábban is csak kiegészítőként adtuk rosttartalma miatt – a gyorsfagyasztott búzafűlé mellé, – ám rostbevitelre sokkal jobb lehetőségek vannak. Ha valódi eredményt akarsz, kerüld a búzafű (esetleg búzafűlé) hagyományos szárított változatát; ez persze nem vonatkozik a liofilizált búzafűlé porra, hisz ott hasonlóan a gyorsfagyasztott változathoz, a kipréselést követően azonnal szárazjeges villámfagyasztásra kerül a minőségi búzafű, majd fagyasztott állapotban vákuum alatt kerül kivonásra a nedvesség, és így lesz belőle por.

Készleten

Cikkszám: bfpor1 Kategória:

Leírás

A bio búzafűpor a búzafű szárított és aprított változata, 90g. Ha valódi eredményt akarsz, ilyet ne vásárolj, legalábbis a búzafű (esetleg búzafűlé) hagyományos szárított változatát (amiknek jellemzően 1000-3000Ft/100g között mozog az áruk) , mivel:
– a hosszú időn át történő magasabb hőmérséklettel való szárítás a legfontosabb dolgokat tönkreteszi benne;
– búzafűporból amúgy sem tudnál elegendő mennyiséget bevinni, hisz pont ezért préseljük ki a levet a fűből.

Egy rövid blog cikk is felkerült erről: a búzafűpor hatása

Ez persze nem vonatkozik a liofilizált búzafűlé porra, hisz ott hasonlóan a gyorsfagyasztott változathoz, a kipréselést követően azonnal szárazjeges villámfagyasztásra kerül a minőségi búzafű, majd fagyasztott állapotban vákuum alatt kerül kivonásra a nedvesség, és így lesz belőle por. Ilyet persze nem fogsz találni a fenti árkategóriában, mert ez mind energiában, mind időben, mind gépesítettségben egy magas árkategória.

Valójában haragszom a fent nevezett búzafűporos termékekre, mert rengeteg van belőle, sokat vesznek a boltokban is, aztán ha elmarad az eredmény magát a búzafűlét ítélik meg…

Érdekelhetnek még…