Friss tálcás bio búzafű 400g

5000 Ft

Előrendelhető!

Egy tálca kb 400g, melynek ára 5000Ft+600Ft betétdíj a tálcára.
Aki most kezdi fogyasztani annak a szükséges mennyiség kb. 200-400g/hét, fiatalabb szervezetek indíthatnak ennek a duplájával is.

Előrendelésként vesszük fel itt a friss tálcás búzafű rendeléseket, és személyes átvétellel, illetve egyelőre csak Bóly és 30km körzetben szervezzük meg a kiszállítást.

Az előrendelés kb 2 hét múlva készül el biztosan.

Présgép bérlési lehetőséget is biztosítunk.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: frissbuzafu2 Kategória:

Leírás

Előrendelhető!

Ehhez kétség sem fér: ha frissen préseled a búzafüvet és azonnal fogyasztod a búzafűlét, annál jobb nincs – ezt már 2010-ben is kiírtuk a weblapunkra. Persze sokszor nincs erre lehetőség, vagy túl komplikált lenne, ekkor a a gyorsfagyasztott búzafűlé vagy a liofilizált búzafűlé por kapszulában a legjobb alternatíva, melyek közel teljesen megőrzik a beltartalmat.

Előrendelésként vesszük fel itt a friss tálcás búzafű rendeléseket, és csak személyes átvétellel, illetve egyelőre csak Bóly és 30km körzetben szervezzük meg a kiszállítást. Ekkor teljesen érett állapot előtt kapod meg a tálcát, és folyamatosan öntözheted és vághatod magadnak frissen a búzafüvet.

Egy tálca kb 400g búzafüvet hord magán, melynek ára 5000Ft + 600Ft a betétdíj a tálcára.

Aki most kezdi fogyasztani annak a szükséges mennyiség kb. 200-400g/hét, fiatalabb szervezetek indíthatnak ennek a duplájával is, de a helyesen felépített hozzászokás fontos, hisz egy nagyon erőteljes löketet adunk ezzel szervezetünknek, és egyéni állapotunk függvénye (sportolás-mozgás, étkezés, mérgezettség stb) hogyan reagál rá szervezetünk míg hozzászokik és kitisztul, feltöltődik. (Akik persze régebb óta fogyasztják, ők jobban tudják mennyi számukra az ideális).

Az előrendelés kb 2 hét múlva készül el. Ez egy olyan dolog, amire előre készülünk, amit előre tervezünk, hisz folyamatosan préselnünk kell otthon reggelente.

Ha nem rendelkezik présgéppel, Bóly és 30km körzetében azt is tud tőlünk bérelni itt a weboldalon.

Érdekelhetnek még…