Életszikra NőtBio Búzafűlé Próba csomag (Alap)

11700 Ft

“Csak megkóstolom” – 1 csomag Prémium gyorsfagyasztott nemesítetlen őstönköly kézműves bio búzafűlé 320 gramm.
24nap x 1 kocka
+ Meglepetés ajándék

A gyorsfagyasztott búzafűlé a legjobb búzafűlé termék, melyet már 2010 óta készítünk, és elsőként bio tanusított Magyarországon. Vegán és gluténmentes a búzafű és a belőle készült lé, profi üzemben előállított kézműves termék, 200% minőség garanciával!

Életszikra Nőtbio Búzafűlé – Búzafűlében első!

Cikkszám: NB-1 Kategória:

Leírás

A gyorsfagyasztott búzafűlé a legjobb búzafűlé termék (a hasonlóan profi búzafű frissen préselése után),
melyet már 2010 óta készítünk, és elsőként bio tanusított Magyarországon. Vegán és gluténmentes a búzafű, profi üzemben előállított kézműves termék. 200% minőség garanciával!

Fogyasztása és felolvasztása két módon ajánlott alapvetően, melyről részletesen írunk a GYIK-ban.

A búzafűlé hatásairól több helyen is olvashatsz az oldalunkon, a legfontosabb hármas véleményünk szerint a megelőzés, tápanyagfeltöltés, méregtelenítés.

Ezt a Próba csomagot annak ajánljuk, aki bár sok jót hallott és olvasott a búzafűléről, de kicsit még bizonytalan, és előbb csak megkóstolná, hogy el tudja dönteni megfelel e neki a gyorsfagyasztott búzafűlé, vagy inkább a kényelmesebb liofilizált kapszulát választaná.

1 csomag (24 kocka) Prémium gyorsfagyasztott nemesítetlen őstönköly kézműves bio búzafűlé 320 gramm.

“Csak megkóstolom” – az 1 csomagos “próba csomag” 1×24 búzafűlé kockát tartalmaz, javasolt fogyasztása kb. 3 napig napi 1 kocka, aztán pedig legalább 2 kockát reggelente éhgyomorra.

Akik már rendeltek tőlünk, tudják, hogy a megrendelés mellé járó meglepetés sem marad el!

Minden vásárló automatikusan a partnerprogramban megjelölt feltételek mellett jogosult a 10% vagy 20% kedvezményre, illetve 9 csomag vásárlása után 1 csomag ajándékba jár!

Életszikra Nőtbio Búzafűlé – Búzafűlében első!

Érdekelhetnek még…