DELUXE EDITION

Íme, a Pi-Bio Búzafűlé
MOST AJÁNDÉKKAL!

Pi-Bio búzafűlé

Mi az a Pi-Bio Búzafűlé?

A Búzafűlé még profibb, még tisztább, még egészségesebb változata, ahol a magok előáztatásakor és öntözésekor csak és kízárólag Pí-vizet, használunk!

A Pí-víz japán kutatás eredménye, a hagyományos ivóvíztől jelentősen különböző növényekben található “élő víz” mesterségesen előállított változata. Többszörösen szűrt, tisztított, csirátlanított ivóvíz. Igazi titka rendezett szerkezetében van, amelyet az a mágneses erőtér épít ki benne, amelyen előállítása során átfolyatják. Az általunk használt Pí-vízet 280m mély karsztforrásból érkező vízből állítják elő, többlépcsős fizikai, kémiai és UV tisztítással, majd egy végső korall fázison átfolyatva.

Miért érdemes most azonnal rendelnie?

Most ajándékot választhat!

plusz jel
1 csomag 100g-os bio kékszőlőmag-őrlemény

hogy a szőlőmagok hatékonyságának különleges világába is betekintést nyerjen!
A szőlőmag-őrleményről nyíl

Szőlőmagörlemény

VAGY

plusz jel
1 csomag 250g-os mustármag

hogy a mustármag tisztításával tegye még hatékonyabbá kúráját!
A mustármagról nyíl

mustarmag
"tisztít, regenerál, táplál, véd"
Figyelem! A Búzafűlé nem gyógyszer, és nem pótolja a vegyes étrendet, hanem azt kiegészíti. Gyermekek csak felnőtt felügyelet mellett fogyaszthatják.

Pi-Bio búzafűlé ajánlat - most ajándékkal

Alap kúra  –  egészségesen élek
1 csomag Pi-Bio búzafűlé 12990Ft + AJÁNDÉK
1 csomag 100g kékszőlőmag-őrlemény
vagy
1 csomag 250g mustármag

Közepes kúra  –  ajánlott
2 csomag Pi-Bio búzafűlé 22980Ft + AJÁNDÉK
1 csomag 100g kékszőlőmag-őrlemény
vagy
1 csomag 250g mustármag

Szuper kúra  –  ez már rámfér
3 csomag Pi-Bio búzafűlé 33970Ft + AJÁNDÉK
1 csomag 100g kékszőlőmag-őrlemény
vagy
1 csomag 250g mustármag

Az akció a készlet erejéig ill. visszavonásig tart, búzafűpontokba beszámít, törzsvásárlói kedvezménnyel vásárolható, más akcióval össze nem vonható!

Minden vásárlónk nyereményjátékban vesz részt, melyben minden hónapban kisorsolunk egy csomag búzafűlét! Részletek nyíl

1 csomag gyorsfagyasztott bio búzafűlé 320 gramm.

(Visszafagyasztani tilos! Felolvadás után azonnal fogyasztandó! – részletek a GYIK-ban)

A Pi-Bio búzafűlé csak kiszállítással érhető el egyelőre

Nem kell a boltba befáradnia  –  Nem kell sorban állnia  –  Nem kell a kiolvadás miatt aggódnia  –
3-5 munkanapos szállítási határidő

Gyorsfagyasztott bio Búzafűlé és Árpafűlé házhozszállítási díjak (speciális csomagolással együtt)

Fagyasztott termék esetén a csomagfeladást megelőző napon MINDEN ESETBEN telefonon egyeztetünk Önnel, hiszen ez 1 munkanapos szállítást és speciális -80C-os szárazjeges hőszigetelt csomagolást igényel. Ön a telefonos egyeztetés alapján vállalja, hogy a csomagot a megbeszélt napon átveszi (azaz elérhető a futár számára vagy a csomagpontba/csomagautomatába elmegy érte).

Országosan
(kivéve alul)

1 csomagnál 2200Ft,
2 csomagnál 1700Ft,
3 csomagnál 1400Ft,
4 csomagtól INGYENES
A szállítás speciális csomagolást igényel és 1 munkanapos futár-kiszállítást, lévén fagyasztott termék!

Budapesten is több viszonteladónál személyes átvétel lehetséges díjmentesen, a boltokban van állandó készlet (bár egy telefon a boltnak hasznos lehet hogy félretegyék míg odaér)
Személyes átvétel – állandó készlet: VI. kerület, Teréz körút 35. nyíl

közelben – 0Ft-1100Ft*

Bóly, Mohács, Villány, Babarc, Borjád, Nagynyárád, Szajk, Szederkény, Töttös, Versend, Belvárdgyula, Bezedek, Lánycsók, Lippó, Liptód, Majs, Máriakéménd, Olasz, Pócsa, Magyarbóly, Pécs, Kozármisleny, Somberek, Geresdlak, Hímesháza, Székelyszabar, Bár, Dunaszekcső, Siklós, Harkány, Beremend, Nagyharsány, Szentlőrinc, Bátaszék

1csomag/cím – 1100Ft, 2csomag/cím – 800Ft, 3csomag/cím-től – 0Ft

(személyesen szállítjuk ki ezekre a településekre, kérjük a megrendeléskor a személyes átvételt jelöljék meg és a megjegyzésbe írják
be, hogy kiszállítást kérnek)

GLS CSOMAGAUTOMATA vagy GLS CSOMAGPONT

Egységesen 1000Ft a GLS csomagautomatába vagy csomagpontra szállítás, 4 csomagtól ingyenes!

hogy elsőként tudjam meg mikor juthatok egy csomag búzafűléhez ingyen

5 ok, hogy a mi búzafűlénket válassza:


 • Egyedülállóan
  az országban egy Erdélyben megőrzött vegyszermentesen termelt nemesítetlen őstönköly magból (“ahogy az Isten megteremtette” – mondja egy tönköly-fanatikus barátom) készítjük a bio búzafűlét és bio árpamagból az árpafűlét (hisz hogyan is lehetne mindegy milyen a mag amiből készítjük?) nyíl

 • Szárazjeges gyorsfagyasztásos
  technológiával – a gyorsaságának köszönhetően – maximálisan megőrzi a búzafűlé és árpafűlé a beltartalmát (a versenytársak többségével szemben, a sima nagyon lassú fagyasztásos, vagy akár a 60-90 perces sokkoló fagyasztógépes technológiához képest!); a búzafűlé kapszulához a Liofilizálás (fagyasztva szárítás) ezt követően történik meg és készül a búzafűlé kapszula nyíl

 • Nyári-téli termesztési technológiánknak
  köszönhetően mindig a lehető legfrissebb búzafűlét kapja, méghozzá a test számára mindenkor legmegfelelőbb (nyáron a kint nevelt, télen a bent nevelt) fagyasztott búzafűlét és árpafűlét veheted magadhoz: késő tavasztól késő őszig a nap fényével és erejével neveljük a búzafüvet és árpafüvet, míg a téli időszakban a tavaszi-nyári körülményeket, a természetes ritmust kontrolláltan utánozva (tehát pl. a versenytársak többségével ellentétben nem 24 órában lámpázva, hanem az éjszakai sötét pihenőidőszakot a növénynek biztosítva) készítjük Pi vízzel locsolt búzafűlé és árpafűlé termékünket.

 • 14 éves tapasztalattal (2010 óta)
  , kézműves előállítóként, a terméket a saját családunk számára is készítve folyamatosan a maximális minőséget tartjuk szem előtt, mely nyomonkövethető és megtekinthető bárki számára; a 12 év alatt több mint 10.000 eladott búzafűlé és árpafűlé során egyetlen panasz sem érkezett termékünkre, és rengeteg elégedett és rendszeres vásárlónk mellett igazi magyar hírességek és közszereplők is rendszeresen fogyasztották és elismerően nyilatkoztak búzafűből és árpafűből készült termékeinkről.
 • Ha minden kedvezményünket, állandó akciónkat, csomagunkat figyelembe veszi, talán a legkedvezőbb áron juthat megbízható és minőségi búzafűből és árpafűből készített búzafűporhoz, fagyasztott búzafűléhez, liofilizált búzafűlé kapszulához és árpafűléhez (- az egyik legjobb minőségű búzafűléhez és árpafűléhez). nyíl