Akció!

Bio Árpafűlé Szuper kúra

Original price was: 33600 Ft.Current price is: 29700 Ft.

“Ez simán rámfér” – 3 csomag gyorsfagyasztott kézműves bio árpafűlé 320 gramm/csomag.
24nap x 3 kocka
+ AJÁNDÉK 2×8 kocka Búzafűlé VAGY Árpafűlé
+ Meglepetés

A gyorsfagyasztott árpafűlé a legjobb árpafűlé termék (a hasonlóan profi minőségű árpafű frissen préselése után),
melyet szintén már 2010 óta készítünk, és szintén bio tanusított, vegán és gluténmentes, profi üzemben előállított kézműves termék, 200% minőség garanciával!

Életszikra Búzafűlé és Árpafűlé termékek – prémium termékek profin készítve

*
Cikkszám: ARP-3 Kategória:

Leírás

A gyorsfagyasztott bio árpafűlé a legjobb árpafűlé termék (a hasonlóan profi minőségű árpafű frissen préselése után), melyet szintén már 2010 óta készítünk, és szintén bio tanusított, vegán és gluténmentes, profi üzemben előállított kézműves termék, 200% minőség garanciával!

Fogyasztása és felolvasztása két módon ajánlott alapvetően, melyről részletesen írunk a GYIK-ban.

Az árpafűlé hatása nagyon hasonló a búzafűléjéhez, legfőképp folyamatosa búzafűlé szedés mellett alternatívaként javasoljuk beiktatni, hogy elkerüljük a szervezet búzafűléhez való hozzászokását. Továbbá egyedi mérlegelés alapján lehetséges, hogy valakinek az árpafűlé “jobban fekszik”, hisz némileg eltér a beltartalma a búzafűlétől.

Ezt a szuper kúrát annak ajánljuk, aki ütősebb árpafűlé kúrát szeretne, vagy az egészségi állapota szükségessé teszi, hogy hatékonyabb mennyiségű árpafűlével táplálja a testét, illetve a búzafűlé kúra kiegészítését annak megfelelő mennyiséggel vagy hosszabb időre tervezi.

1 csomag (24 kocka) Prémium gyorsfagyasztott kézműves bio árpafűlé 320 gramm.

“Ez simán rámfér” – a 3 csomagos “közepes kúra” 3×24 árpafűlé kockát tartalmaz, javasolt fogyasztása kb. 3 napig napi 1 kocka, aztán pedig legalább 2 kockát reggelente éhgyomorra.

Ajándék további búzafűlé vagy árpafűlé kockák választhatóak a rendelés mellé!

Akik már rendeltek tőlünk, tudják, hogy a megrendelés mellé járó meglepetés sem marad el!

Minden vásárló automatikusan a partnerprogramban megjelölt feltételek mellett jogosult a 10% vagy 20% kedvezményre, illetve 9 csomag vásárlása után 1 csomag ajándékba jár!

Életszikra Búzafűlé és Árpafűlé termékek – prémium termékek profin készítve