Bio Búzafűlé

Nem jó helyen jár, ha csodát vár! A Búzafűlé nem csodaszer, hisz csodák csak belülről jöhetnek, kívülről "csupán" segítséget kaphatunk. De azt a tapasztalatok alapján bátran állítjuk, hogy egy nagy hatóerejű, sokrétű hatással megajándékozó segítségről van szó, ami 4 összetevőnek köszönhető: 1. friss és nyers étel, 2. tönkölybúza, 3. csíra, 4. bio.

"Aki ezt fogyasztja, annak vére és húsa egészséges lesz, lelkébe pedig boldog értelem és öröm költözik."Februári Akció!A világhálón számtalan legendás sikertörténet, tapasztalat elérhető a búzafűlével kapcsolatban, itt azonban ezeket az élelmiszerek jelöléséről szóló 19/2004 (III. 26.) FVM-ESzCsM-GKM rendelet miatt nem tehetjük közzé.

Mindenkit bátorítunk: járjon utána és tapasztalja meg, számos sikertörténet érhető el az interneten különböző betegségek kapcsán, akár daganatos megbetegedések esetén is sokan tapasztalnak meglepő eredményeket.Tudja miért kapta ezeket a neveket a csodás természet e kivételes alkotása?

Esszénus Béke Evangélium 4. könyv Jézus példabeszéde
Kezembe veszem az Esszénus Béke Evangélium negyedik könyvet, csak hogy megnézzem mi is van benne egy kicsit ha már a polcomon van de még nem olvastam, és az egyik példabeszédben Jézus azt mondja egyetek búzafüvet. Kőkemény :-)

Itt a fénykép a részletről.-->

Dolly - megmentett a búzafűlé
Dolly csodaszernek tartja a búzafüvet, mert ha nem inná, légúti panaszai miatt talán már nem is tudna énekelni. Az énekesnő 16 kilót fogyott, 20 évet fiatalodott, elmúlt a gyermekkora óta meglévő fejfájása és a krónikus légúti gyulladása. 89 éves édesanyjának elmúlt a veséjéről a cisztája, egy ismerőse pedig megszabadult a parlagfű allergiától.

Tovább a teljes cikkhez-->

Béky László - közismert természetgyógyász a búzafűléről

Tovább a videóhoz-->

TOP5 leghatásosabb természetes gyógyító
Ez a zöld lé igazi vitaminbomba....Antibakteriális, sebgyógyító és méregtelenítő is.

Tovább a teljes cikkhez-->

Csongrádi Kata - Ne add fel!
Jó közérzet, fiatalos életerő!

Tovább a teljes cikkhez-->

Ann Wigmore - Hippokrates Health Institute
"Akkor döbbentem rá igazán milyen anyaggal állok szembe, amikor életem meghatározó periódusában találkoztam egy öreg gyógyítóval egy kietlen vidéken utazásaim során. Csak nézett rám a nagy, ékszínkék, forrásvíz tisztaságú szemeivel. De azok a szemek, minthacsak egy csecsemő szemei lettek volna! Ott állt előttem egy közel nyolcvan éves idős ember és olyan erőt, vitalitást és kicsattanó egészséget sugárzott a lénye, amivel még soha életemben nem találkoztam azelőtt! Mikor megkérdeztem mit lát a szememben ő azt felelte: csoda, hogy még él! 30 éves voltam ekkor! Mikor megtudtam, hogy az öreg kiskorától kezdve búzafűlevet iszik és ennek köszönhető elképesztő életereje, elhatároztam, hogy felveszem az igát és megismertetem a világgal Isten ezen ajándékát!"

Tovább a weblapjára-->

Búzafűlé - "Isten mannája"
Az "ősbúzának" tartott tönkölybúza csodálatos gyógyító hatásával már a biblia is foglalkozik. Valójában nem újdonság, ismert volt Egyiptomban, a jógikus Indiában, Sumerben és az Esszénus közösségekben is. A búzafűlé ott is tud segíteni, ahol más gyógymódok csődöt mondtak, jelenleg a világ egyik legnépszerűbb táplálkozás-kiegészítőjévé kezd válni.

Tovább a teljes cikkhez-->

Életelixír - A számtalan tudományos kísérletek egyike
A klorofillt, mely a búzafűlé egyik fő összetevője, gyakran nevezik a a növényvilág vérének, mivel kémiai felépítése majdnem olyan, mint a hemoglobiné. (...) Hosszú évek alatt bebizonyosodott, hogy a búzafűlé számos területen segíti az embereket, a vértermelésben, a test egyensúlyának helyreállításában, a sejtekből a mérgező fémek eltávolításában, a máj és a vesék tápanyag-ellátásában valamint a vitalitás helyreállításában.

Forrás: S. Dey, R. Sarkar, P. Ghosh, R. Khatun, K. Ghorai, R. Choudhury, R. Ahmed, P. Gupta, S. Mukhopadhyay and A. Mukhopadhyay; Journal of Clinical Oncology, 2006 ASCO Annual Meeting Proceedings (Post-Meeting Edition). Vol 24, No 18S (June 20 Supplement), 2006: 8634

Apigenin - a búzacsíra legfontosabb rákellenes hatóanyaga
Az apigenin rákellenes hatásmechanizmusa rendkívül sokrétű. Kiemelendo a ráksejtek áttétképzo hatásának a gátlása, amely a rákbetegek túlélése ill. életének a meghosszabbításának tekintetében a legfontosabb ...

Tovább a teljes cikkhez-->

Szupertáplálék
A búzafűléről a legismertebb és leggyakrabban emlegetett vélemény, hogy 1 uncia préselt búzafűlé kb. 1 kilogramm zöldség tápértékével egyezik meg (aránya így 1:35).

Tovább a teljes cikkhez-->

Dániel könyve - ÓTestamentum
Az első könyv fő tanítása: Ne öld meg az ételt főzéssel. A negyedik könyv fő tanítása: minden fű jó az embernek, de a búzafű a legjobb az ember számára.


Ann Wigmore : Búzafű
A búzafűlé talán a létező leghatásosabb és legbiztonságosabb gyógyító segédszer. Nem azért, mert elpusztítja a baktériumokat vagy a rosszindulatú sejteket, mint egyes gyógyszerek, hanem mert az egész testet képes megerősíteni az immunrendszer támogatásával.
A búzafű kétféleképpen tudja helyreállítani az energiaszintet. Elsőként a táplálkozási hiányosságokat, a hiányok pót­lásával, másodszor pedig a fölösleges anyagok eltávolításával, amelyek eltömítik a sejteket, a vért, a szöveteket és a szerveket.

Tovább a teljes cikkhez-->

"A búzafűlé ott is tud segíteni, ahol más gyógymódok csődöt mondtak, jelenleg a világ egyik legnépszerűbb táplálkozás-kiegészítőjévé kezd válni."Megrendelem

Hírlevélre

BioBúzafűlé.hu >>> A búzafűlé hatása
20/333-4425   -   kapcsolat @ biobuzafule.hu   -   Házhozszállítás
Viszonteladók:
 Bóly;  Mohács;  Pécs;  Budapest;  Baja;  Szekszárd
Ezt is mi készítjük: www.zoldsegfasirt.hu